Om oss

Spelgrossen.se är en del av Gammon Games Ltd

År 2002 någonstans i Stockholm; En backgammonentusiast bygger en liten nätbutik för att tillgodose SBGF-medlemmarnas behov av backgammonspel och andra relaterade prylar till backgammon; gammon.se blir till.

Så småningom växte webbutiken och andra traditionella brädspel som schack, gå och mahjong, gick med i sortimentet. Beställningarna var många och när behovet av lagerhållning och logistik uppstod, bildades om företaget till Gammon Games Ltd och en fysisk butik på pipersgatan 26 i centrala Stockholm startades.

År 2008 tillförsäkrar företaget 4 begrepp; "snabb leverans", "säker betalning" "perfekt kundservice" och "kvalitetskontrollerad produkt" vilka blir företagets Bibeln och varumärke.

Idag, äger Gammon Games Ltd över 10 nätbutiker och är en av de största i Europa när det gäller brädspel med fokus på backgammon och schack. Dock, sträcker sig företagets kunder långt utanför Europas gränser, hela vägen till Syd- och Nordamerika i väst samt Asien och Australien i öst.

År 2015 blir Gammon Games Ltd det första företaget i världen som bygger en grossist-webbutik där vanliga konsumenter kan handla kvalitetskontrollerade produkter till grossistpriser, spelgrossen.se blir till.

Butiken använder OpenCart
Spelgrossen.Se © 2017